Izvor: Alo.rs
13.10.2020 u 09:22
0

CRVENO-BELI JURE DRUGI TRIJUMF: Zvezda večeras (19.00) u Pioniru dočekuju Žalgiris

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju u hali „Aleksandar Nikolić“ litvanski Žalgiris u trećem kolu Evrolige.

Izabranici Saše Obradovića duplo kolo u najjačem evropskom klupskom takmičenju počinju u Beogradu, a u četvrtak čeka meč na gostovanju protiv francuskog Asvela.

Zvezda u dosadašnjem delu ima pobedu i poraz, dok je Žalgiris vezao dva trijumfa na startu takmičenja.

NOVAK ĐOKOVIĆ NA KROVU SVETA

FUDBALER OTKRIO KAKO JE POSTAO VERNIK NAKON PAKLA: Čuo sam glasove koji su govorili da ću poginuti u saobraćajnoj nesreći

BRITANAC BEZ PARDONA PONIZIO ŠVAJCARCA I ŠPANCA: Ovim rečenicama o KRALJU BELOG SPORTA uzdrmao celu planetu

IVANIŠEVIĆ O REČIMA ZA NADALOVOG TRENERA: Ne kajem se! Najlakše je reći biće šta bude, verovao sam da Novak pobeđuje

Trener Saša Obradović istakao je da zna odakle njegovom timu preti glavna opasnost.

„Dolazi nam jedna vrlo jaka, organizovana i dobro trenirana ekipa, koja ima glavu i rep. Znamo odakle nam preti glavna opasnost, ona dolazi kroz plejmejkere, tu su i dalje Vokap, Lejavičijus, Grigonis kao najbolji šuter. U Lovernju imaju dobar balans te spoljne i unutrašnje igre. S obzirom na naš dobar niz na početku, imamo razloga da se nadamo da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu i da dođemo do pobede“, rekao je Obradović.

Krilni centar Marko Jagodić Kuridža rekao je da u Beograd dolazi dobra ekipa sa velikim samopouzdanjem.

„Sa druge strane, mi smo dobro odigrali nekoliko poslednjih utakmica. Raspored jeste težak, ali kako je nama tako je i ostalima, nemamo šta da se žalimo. Spremamo se za Žalgiris, nemamo mnogo vremena, ali najvažnije je da mi izađemo i budemo pravi, sa dobrom energijom i pametnim odlukama možemo da dođemo do pobede. Imaju dosta dobrih igrača koji imaju evroligaškog iskustva, ne samo Vokap i Lovernj. Dobar tim zaista, a na nama je da uradimo šta je do nas kako bi došli do bodova“, rekao je Kuridža.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter