Izvor: Alo.rs
13.11.2020 u 07:36
0

CRVENO-BELI VEČERAS ČEKAJU KRALJEVSKI KLUB! OBRADOVIĆ JASAN: Protiv takve ekipe treba da odigrate savršenu utakmicu (19.00)

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da njegova ekipa mora da odigra savršeno ako želi da iznenadi Real Madrid u predstojećoj utakmici u Evroligi.

„Utakmica sa Real Madridom sada će biti potpuno drugačija u odnosu na sam start sezone, kada su igrali bez te dodatne energije. Mogu da dođu do koša na više načina i sa više pozicija. Za takvu ekipu koja ima ogroman kvalitet, potrebno je da odigrate savršenu utakmicu kako biste ih iznenadili. Nakon pobede u Lionu imamo dobro raspoloženje, ali moramo da budemo jako pametni u ovoj utakmici“, rekao je Obradović za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u petak od 19 časova u hali „Aleksandar Nikolić“, utakmicu osmog kola u Evroligi.

Igrači Zvezde su jutros doputovali iz Francuske, gde su sinoć pobedili Lion (89:68).

ZANIMAĆE VAS

TRAMP GOVORI ISTINU! Na američkim izborima glasali i mrtvi! (VIDEO)

VLADIKA ATANASIJE POZITIVAN NA COVID-19!

NOVI DOKAZ KRAĐE NA IZBORIMA U SAD: Videla sam kako obeležavaju listiće u kombiju! (VIDEO)

SKUPŠTINA IZGLASALA! Ovo su ključne odredbe „KORONA ZAKONA“!

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da je o kvalitetu Reala izlišno pričati, ali da njegova ekipa ima šansu, ako odigra bez previše grešaka i čvrsto.

„Nemamo mnogo vremena da se pripremimo na pravi način za ovu utakmicu i za ovakvog protivnika. Zna se šta je Real iz Madrida i sa kakvim kvalitetom raspolažu. Nisu mnogo promenili tim, ali osim velikog kvaliteta veliki adut u ovoj sezoni im je i to što su uigrani odlično se poznaju. Igraju timski, a o kvalitetu tima u kome svako može da postigne mnogo poena i to na vrlo raznovrsne načine, ne treba ni govoriti“, naveo je on.

To će biti 10. utakmica Reala i Zvezde u Evroligi, a beogradski tim je do sada ostvario tri pobede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter