Izvor: Telegraf
03.11.2021 u 13:49
0

DONČIĆ NIJE SVEMOGUĆ: Loša partija Dalasa protiv Majamija, Bobi na parketu bio samo 2 minuta

Dalas Meveriksi pretrpeli su ubedljiv poraz od Majamija, uprkos odličnoj igri Luke Dončića koji je postigao 33 poena.

PROČITAJTE JOŠ: VRATIO SE NOLE: Đoković ubedljivom pobedom započeo Masters u Parizu

Luka je dodao još 3 skoka i 5 dodavanja, a iza njega je bio Džejlen Brunson sa 25 poena, kao i Tim Hardavej džunior sa 17. Boban Marjanović je igrao samo 2 minuta i nije ostvario učinak.

PROČITAJTE JOŠ:  SRBIJA IMA MEDALJU NA SVETSKOM PRVENSTVU!

Majami je imao mnogo više spremnih igrača i to je presudilo. Tajler Hero je ubacio 25, Džimi Batler 23 uz po 6 skokova i 6 asistencija, Bam Adebajo je dodao 22 uz 13 skokova, a Kajl Lauri je takođe ubacio 22 uz 9 asistencija i 5 skokova. Sve u svemu ova četiri igrača su sama dobila Dalas.

Meveriksi su čak i vodili posle prve četvrtine sa 30:24, ali su pali u drugoj koju je Majami dobio sa 46:32 i time prelomio meč.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter