Izvor: tanjug
20.09.2021 u 15:16
0

Ðukanović uputio saučešće porodici Dude Ivkovića

 Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović uputio je danas saučešće porodici preminulog Dušana Dude Ivkovića i poručio da su njegovim odlaskom oni izgubili „svoj stameni oslonac, a košarka jednog od svojih najvećih učitelja“.

-Bio je jedan od utemeljivača velike jugoslovenske škole, koji je pola veka uzdizao košarku ka taktičkom savršenstvu, kao što je svojim gospodstvom i ljudskim osobinama plenio ljude u raznolikim sredinama u kojima je stvarao i živio-naveo je Ðukanović.

PROČITAJTE JOŠ:  Komemoracija Dudi Ivkoviću u 16 sati u Narodnoj Skupšni Republike Srbije!

Zato se, poručio je, danas s tugom i neizmernim poštovanjem od Dude Ivkovića oprašta i košarkaški svet, i svako ko je imao privilegiju da ga poznaje.

PROČITAJTE JOŠ:  Košarkaši Partizana poraženi od Ulma u meču za treće mesto na memorijalnom turniru u Atini!

-Dudin ljudski lik sijaće u našim sećanjima kao sva ona zlatna odličja koja je tokom briljantne trenerske karijere osvajao- naveo je šef crnogorske države i dodao:

-Klanjam se njegovim senima. Molim vas da primite izraze najdubljeg saučešća.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter