Izvor: Happy BSC
02.03.2021 u 09:27
0

JOKIĆ IZUDARAN: Maloun uleteo na teren, psovao sudiju! (VIDEO)

Trener Denvera na kraju je završio samo sa tehničkom greškom

VESTI DANA

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS U SARAJEVU: Predaja 10.000 vakcina za građane BiH

VERNICI SLAVE SVETOG TIRONA: Ispoštujete jedan običaj u kuhinji

KONTIĆ RANJEN U NIKŠIĆU: Uboden tri puta!

Uspeli su Denver Nagetsi noćas na gostovanju da slave protiv Čikago Bulsa uz sjajnu partiju Nikole Jokića, koji je imao čak 39 poena kraj svog imena i samo jedna asistencija mu je nedostajala da upiše tripl-dabl.

Međutim, ono što je ostalo u senci svega jeste da su igrači Čikaga neretko veoma čvrsto igrali protiv srpskog centra, na šta su sudije umele da ostanu i neme. Dobro su Vendel Karter i Tadeus Jang „izudarali“ srpskog košarkaša u reketu, toliko da su isprovocirali trenera Nagetsa, Majkla Malouna da uleti u parket i krene u obračun sa jednim od arbitara.



Njemu je „pukao film“ nakon novih poena srpskog igrača krajem prvog poluvremena, kada sudija nije dosudio očigledan prekršaj nad Jokićem. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter