Izvor: Blic
10.09.2021 u 17:33
0

JOKIĆ NEZAUSTAVLJIV: Hrvatski igrač ima samo REČI HVALE!

Nikola Jokić za sobom ima sezonu iz snova na ličnom planu, tokom koje je zaslužio priznanje najkorisnijeg igrača NBA lige, a o tome koliko je teško izaći na kraj sa centrom Denvera govorio je Ivica Zubac.

PROČITAJTE JOŠ: ABA LIGA OBJAVILA KALENDAR: Evo kada će se Zvezda i Partizan sastati!

Centar Los Anđeles Klipersa se gostujući u „Podkast Inkubatoru“ osvrnuo na najteže protivnike protiv kojih je igrao.

Na pitanje, kako je čuvati Jokića, Zubac je dao zanimljiv odgovor.

PROČITAJTE JOŠ: U ZVEZDI SE NIJE PROSLAVIO: Amerikanac odlazi, potpisao za Sakramento

– Možeš ti gledati njegove poteze iz prethodnih utakmica, u koju stranu ide, šta najviše voli da radi, koji okret… Ali kad dođe utakmica to se dogodi i onda nemaš puno vremena za razmišljanje, počeo je Zubac.

Hrvatski centar je istakao da Jokić, i kada nije sve kako bi trebalo da bude, nađe rešenje i loptu pošalje na pravo mesto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter