Izvor: Blic
14.10.2021 u 10:54
0

JOKIĆ U MVP IZDANJU: Nagetsi izgubili, ne može Nikola sve sam

MVP je nastavio sa svojim uobičajenim partijama, ali to nije dovoljno za pobede!

Srpski košarkaš i najbolji igrač prethodne NBA sezone Nikola Jokić zabeležio je dabl-dabl učinak, ali je ipak na kraju poražen. Džoker je u novom porazu Denver Nagetsa u predsezoni postigao 22 poena uz 12 skokova i 5 asistencija za 30 minuta na parketu, što je ujedno i najbolji individualni učinak u tom meču.

PROČITAJTE JOŠ: Debitovao najmlađi igrač, region bruji o njemu! (VIDEO)

Međutim, to nije bilo dovoljno da njegovi Nagetsi dođu do pobede, pa su poraženi od Oklahoma siti Tandera 108:99 za koje nastupa još jedan Srbin, i to mladi Aleksej Pokuševski.

Iako je on bio u pobedničkom timu, nije uspeo da ostvari bitan učinak. Poku je imao 1/7 šuteva iz igre ( od čega su trojke bile 0/3 ), pa je meč završio sa svega dva poena uz pet skokova i jednu asistenciju.

PROČITAJTE JOŠ: Jokiću se smeje ceo Denver zbog onoga što je uradio (VIDEO)

Zanimljivo je da je ovo Denveru čak četvrti uzastopni poraz, dok je Oklahoma prvi put osetila slast pobede u predsezoni. Biće veoma zanimljivo gledati Jokića i ekipu, naročito što će Srbin morati da opravda očekivanja iz prethodne sezone, kada je dobio MVP nagradu.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter