Izvor: Novosti
18.09.2021 u 15:39
0

KOŠARKAŠI ZVEZDE DOŽIVELI PRVI PORAZ: Izgubili od Mege!

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su prvi poraz u pripremnom periodu pošto su u verovatno poslednjem kontrolnom meču pred početak sezone izgubili od ekipe Mege rezultatom 74:73.

Sa velikim kadrovskim problemima se bore crveno-beli, zbog čega su i otkazali put u Grčku na mečeve sa Promiteasom i AEK, a u utakmici sa mladim timom Vlade Jovanovića, regionalni i srpski šampion je igrao bez Vajta, Dobrića, Lazića, Voltersa i Davidovca.

Sa pozamašno skraćenom rotacijom, Zvezda nije mogla da do kraja odgovori na veći napadački opus rivala koji je veliki posao uradio u drugoj četvrtini dobivši je sa 20:7.

PROČITAJTE JOŠJOKIĆ STAVIO RUKAVICE: Srpski MVP ušao u ring (VIDEO)

Dominantni u pobedničkom timu su bili Nikola Jović (16p) koji bi ove sezone trebao da krene putem imenjaka Jokića i Filipa Petruševa kao novi prospekt kluba i Karlo Matković (18p). Dvocifreni su još bili Kazalon i Cerovina sa 11 postignutih poena.

Kod Zvezde koja je igrala sa dva mlada igrača u timu (Gušić, Popović) najviše se istakao Maik Cirbes sa 13 poena i sedam skokova dok je Kalinić pored isto toliko koševa upisao i pet asistencija.

PROČITAJTE JOŠOGLASILA SE PELETOVA ĆERKA!

Ostaje da se vidi da li će Zvezda do otvaranja sezone u ABA ligi sa Splitom, 24. septembra odigrati još koji meč.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter