Izvor: Kurir
06.02.2021 u 08:49
0

KOŠARKAŠKA LEGENDA PORUČUJE: Cibona odavno nije moj klub

Bivši trener FMP-a 36-godišnji srpski košarkaški stručnjak Vladimir Jovanović predstavljen je u utorak kao novi trener zagrebačke Cibone s kojom je potpisao ugovor na dve i po sezone.

Jovanović je prvi srpski trener koji će voditi Cibonu posle više od 30 godina. Dragan Šakota je vodio Cibonu u sezoni 1989/90., ali je nakon samo godinu dana smenjen.

Ova odluka se nije mnogima dopala, među njima je i legenda Cibone Zoran Čutura.

PROČITAJTE JOŠ:

REPUBLIKA SRPSKA ODOBRILA UPOTREBU SPUTNJIK V! Dodik nezadovoljan pokušajem opstrukcije iz Federacije!

ANA BRNABIĆ na listi BARBRE STREJSEND: „Žene koje dolaze“(VIDEO)

VELIKO EVROPSKO ŽARIŠTE NE MIRUJE: U poslednja 24 sata obolelo više od 22.000 ljudi

PROBLEMI SA KOMŠIJAMA! Ambasador Srbije u Bugarskoj pozvan na hitan sastanak!

VELIKA BRITANIJA POOŠTRILA MERE! Ovo vas očekuje ako putujete u Ujedinjeno Kraljevstvo!

– Slabo ili nikako ne pratim zbivanje u tom klubu, a Cibona već odavno nije moj klub. Kada kažem odavno, ne govorim o mesecima ili godinama, nego možda i duže čak – rekao je Čutura

Ipak, slavni košarkaš je dodao jednu rečenicu.

– Imam jednu rečenicu svog mišljenja, a to je… Ja se samo nadam da Cibona ne postane filijala nekog srpskog kluba ili menadžera. Samo to – ponudio je mišljenje Zoran Čutura.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter