Izvor: happyBSC
18.11.2020 u 11:53
0

KVALIFIKACIJE U JUŽNOJ AMERICI Brazil žestoko do pobeda, Argenticima nova tri boda

Fudbaleri Brazila pobedili su u Montevideu u okviru 4. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Urugvaj sa 2:0 i time su zadržali stopostotni učinak nakon prve četiri utakmice.

Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu, a strelci su bili Artur u 33. i Ričarlison u 45. minuti meča.

U nastavku je čileanski sudija Tobar Vargas imao pune ruke posla. Zbog izuzetne grubosti i nesportskog ponašanja podelio je čak šest žutih kartona, dok je Kavaniju dao i crveni u 71. minuti. Nakon VAR intervencije poništio je gol za Urugvaj zbog ofsajda.

Argentina je identičnim rezultatom 2:0 slavila u Peruu. Zanimljivo da su i Argentinci u prvom poluvremenu rešili pitanje pobednika, a strelci su bili Gonzalez i Martinez.

Od sinoćnjih utakmica vredi izdvojiti i težak poraz Kolumbije od 6:1 na gostovanju u Ekvadoru.



PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter