Izvor: Alo.rs
17.12.2020 u 07:30
0

MOĆNI SRBIN: Jokićeve sistencije i flert sa tripl-dablom

U zagrevanju pred NBA sezonu Denver našeg Nikole Jokića deklasirao je Portland – 126:95

Srpski as je proveo samo 25 minuta na terenu protiv Portlanda, taman toliko koliko je bilo potrebno Denveru da obezbedi nedostižnu prednost, a opet je i to bilo dovoljno da dođe nadomak tripl-dabla.

Meč je završio sa 12 poena, 11 skokova i osam asistencija. Da je igrao minut ili dva duže, sigurno da bi Jokić upisao još dve asistencije, ali možda je i bolje da se pričuva za početak sezone.

Srbin je ovoga puta imao nekoliko sjajnih dodavanja, u svom stilu.

Najviše poena za Denver ubacio je Pol Milsap – 18, pratili su ga Džamal Marej sa 16 i Pi Džej Dozije sa 15. Kod Portlanda najefikasniji je bio Robert Kovington sa 15 poena, dok je Jusuf Nurkić stao na sedam.

SAZNAJTE JOŠ

DANAS SASTANAK PREDSEDNIKA I VIOLINISTE: Vučić sa Stefanom Milenkovićem

STIŽE POMOĆ: Danas uplata penzionerima po 5.000 dinara

UKLONITE PAPILOME NA PRIRODAN NAČIN: Ova biljka POMAŽE za tren!

Lejkersi su nastavili sa odličnim igrama na pripremama. Jutros po našem vremenu upisali su i treću pobedu, a pao je Finiks – 112:107.

Bila je to utakmica sa mnogo preokreta, tako je Finiks imao 13 razlike u prvoj četvrtini, pa Lejkersi 14 u drugoj. Onda su Sunca opet sinula i preokrenula do 81:67 u finišu treće četvrtine, ali im ni to nije bilo dovoljno da bi upisala trijumf. Štaviše, ovo im je treći poraz na pripremama.

Lebron Džejms nije imao svoje veče, ubacio je samo 11 poena, pa je dirigentsku palicu držao Kajl Kuzma, koji je postigao 23 poena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter