Izvor: happyBSC
23.12.2020 u 09:13
0

NEIZVESNO DO POBEDE Igokea upisala drugu pobedu u Evropi

U trećem kolu FIBA Lige sampiona, u veoma dobroj utakmici, Igokea je pobedila Hapoel iz Jerusalima sa 75:73.

Ovo je druga pobeda ekipe iz Laktaša, a trener Dragan Bajić zadoljan je igrama svojih košarkaša, kojoj je ovo deveta pobeda za redom u svim takmičenjima.

Igokea je od samog početka igrala dobro i ostvarila veliku prednost, ali je Hapoel u drugoj četvrtini uspeo da smanji razliku na dva poena. U drugom delu utakmice, igrači obe ekipe pokazali su vrhunsku košarku, a Igokea je stalno bila u vodstvu. Ali, u poslednjoj četvrtini u Laktašima, pitanje pobednika je bilo neizvesno do poslednje sekunde. U poslednjoj minuti, igrač Igokeje Valer je postigao četiri odlučujuća poena zaredom što se kasnije pokazalo i kao odlučujući trenuci meča.

Igokea i Hapoel ponovo će odmeriti snage u četvrtak, takođe u Laktašima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter