Izvor: Tanjug
19.06.2020 u 15:32
0

OBRADOVIĆ JOŠ VAGA Fener sledeće nedelje čeka srpskog trenera

Košarkaški klub Fenerbahče saopštio je da će akteulni trener Željko Obradović odluku o nastavku saradnje sa turskim timom doneti sledeće nedelje.

– Pregovori za novu sezonu između trenera Željka Obradovića i predsednika Alija Koča su završeni. Naš trener Obradović napustio je Istanbul i svoju odluku objaviće početkom naredne sedmice, kada o svemu bude razgovarao sa svojom porodicom. O njegovoj odluci obavestićemo javnost u narednim danima – navodi se u saopštenju turskog kluba.

Prethodnih dana spekulislao se o novom ugovoru Obradovića, ali i o njegovom napuštanju Fenerbahčea, u koji je dosao 2013. godine i sa tim klubom je osvojio Evroligu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter