Izvor: Tanjug
18.12.2020 u 22:11
0

OBRRADOVIĆ POSLE POBEDE ZADOVOLJAN: Trener Zvezde imao poruku i za Delije

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović zadovoljan je posle evroligaške pobede nad Valensijom 76:73 u 15. kolu Evrolige.

– Srćan sam zbog načina na koji smo dobili meč, čestitke igračima, ovo je benefit napornog rada i treninga posle teških situacija koje smo imali – bili su prvi utisci Zvezdinog stratega.

Obradović kaže da pad u igri posle vođstva od 12 razlike nije ništa neobično, niti zabrinjavajuće, jer su rivali najjače evropske ekipe.

– Dobro, treba da se zna da igramo protiv najboljih mogućih ekipa, a Valensija je u top 3 napadačke. U tim trenucima (kada su gosti stizali) trebala nam je dobra odbrana, prednjačili smo u dobrim stavrima, ali normalno, kao i ranije, ne mečevima gde smo imali kontrolu igre i napad, došlo je do pada. Padovi su normalni, ponavljam, ne tražim alibi, imamo Aleksu koji prvi put igra Evroligu, prinudnog pleja u Voldenu, što su neki razlozi, pa se i uvuče strah kad povedemo i kada se primakne kraj, a gde treba da smo mirni. Poremeti se hemija u ekipi. Mi smo sve ovo vreme u hodu radili, uz fnedovoljno dobru fizičku pripremu kod nekih igrača, kao kod Obrajanta koji deluje sve volje, vidi se da rastemo.

PROČITAJTE OBAVEZNO

KOKAIN U DUNAVU: Osuđeni Srbi koji su učestvovali u filmskom švercu droge vredne 600 MILIONA EVRA po nalogu „ŠEIKA“

JEZIVO U PROKUPLJU: Izgorela NOVOGODIŠNJA dekoracija

SELAKOVIĆ: Mađarska će nastaviti da podržava Srbiju na EU putu

PUTEVI SRBIJE: Putevi prohodni bez snega! OPREZ ZBOG MAGLE!

Pritisak je bio veliki, ali je ekipa bila daleko foksuiranija u završnici.

– Dobro, to je i pitanje i odgovor. Bili smo fokusiraniji, energija je bila i na klupi, svi koji su ulazili su doprinosili, bilo je čak i lepo za gledanje. Nismo videli ekstra pas, a to je bilo na znatno boljem nivou.

Zvezdi će uskoro biti jača za Koloma, koji je stigao i čeka se njegov debi.

– Kolom prolazi medicinske preglede, očekujemo i Hola, trenirao je poslednja dva dana, nije skroz sa ekipom, ali je sigurno igrač koji u ovakvoj rotaciji može da pomogne. Sigurno je da Kolom može da pomogne, posebno u ovakvim utakmicama i završnicama. Moramo, dakle, videti u kakvom je stanju. Moramo ga postepeno uvoditi u sistem, ali on je pametan i biće to brže.

Zvezda je posle nekoliko poraza slavila u neizvesnoj završnici, Obradović kaže da je to veoma važno.

– Drago mi je, možda bi to sa navijačima bilo sve drugačiije, u svakoj od tih utakmica. Oni su naš šesti igrač. Na kraju krajeva, došao sam ovde i razmšljam o danu kada ćemo zajedno da pobeđujemo.

Nema mnogo vremena za predah. Cedevita je naredni rival, za manje od 48 sati.

– Evroligaška ekipa, ta utakmica nam je označena kao najznačajnija u sezoni, moramo da se oporavimo i odigramo na ovom nivou – zaključio je Obradović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter