Izvor: HappyBSC
20.12.2020 u 08:12
0

ODIGRANI POSLEDNJI MEČEVI NBA PREDSEZONE: Bogdanović jedini Srbin na parketu

Prethodne noći su odigrana poslednja tri meča predsezone u NBA ligi koja će startovati 22. decembra, a samo je Bogdan Bogdanović bio na parketu od srpskih igrača. Atalanta je uspela da savlada Memfis, dok je Vašington savladao Detroit uz debi Rasela Vestbruka.

NAJVAŽNIJE DANAS

Vučić danas na otvaranju nove kovid bolnice u Kruševcu

U NEDELJU UJUTRO MAGLA ILI NISKA OBLAČNOST: Posle podne pretežno sunčano, temperatura do 10 stepeni

BLAG PREMA MLADIM LJUDIMA, HRABAR DA KAZNI „VELIKE“: Danas slavimo Svetog Amvrosija

Atlanta Houksi su uspeli da savladaju Memfis Grizlise 117:116 zahvaljujući preokretu u poslednjoj četvrtini koju je novi tim Bogdana Bogdanovića uspeo dadobije sa 11 poena razlike. Memfis je do dvocifrene prednosti stigao več posle prve četvrtine i uspeo da je zadrži na poluvremenu, da bi Atlanta u drugom poluvremenu uz bolju igru uspela da stigne do trijumfa. Danilo Galinari je sa 19 poena predvodio Houkse, a poen manje je postigao Kem Rediš. Bogdanović je za 27 minuta u igri postigao 10 poena uz sedam asistencija. U redovima Grizlija Dilon Bruks je sa 17 poena bio najefikasniji, a 15 je postigao Dža Morant.

Vašington Vizardski savladali su Detroit Pistonse, a u redovima tima iz glavnog grada SAD debitovao je i Rasel Vestrbruk. Vizardski su ključnu prednost stekli već do poluvremena i potom je održavali do kraja meča, a Vestbruk je debitovao sa osam poena. Tomas Brajant postigao je 22 poena za Vašington, a Bredli Bil 15. Daivs Bertans nije imao putersko veče i postigao je samo tri poena. Kod Pistonsa su najefikasniji bili Derik Rouz i Džeremi Grant.

REZULTATI

Orlando – Šarlot 120:117

Vašington – Detroit 99:96

Memfis – Atlanta 116:117

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter