Izvor: Tanjug
10.12.2021 u 07:38
0

ODLIČNA PARTIJA SRPSKOG CENTRA: San Antonio nezadrživ uprkos odličnom Jokiću

Srpski centar Nikola Jokić ostvario je 62. tripl-dabl učinak u karijeri, ali su njegovi Denver Nagetsi poraženi u San Antoniju sa 123:111.

Košarkaši San Antonija su sigurno ušli u meč na svom terenu na samom početku napravivši prednost koju su potom održali do konačne pobede.

Na drugoj strani, uprkos odličnim igrama Nikole Jokića i Erona Gordona, Denver nije uspeo da pruži adekvatan otpor suparnicima.

Jokić je za 35 minuta na terenu postigao 22 poena i zabeležio 13 skokova i 10 asistencija, uz šut osam od 19, a najefikasniji kod Denvera bio je Eron Gordon sa 25 koševa.

San Antonio Sparsi su tokom cele utakmice dominirao timskom igrom, petorica igrača imala su dvocifren košgeterski učinak, a najefikasniji je bio Derik Vajt sa 23 poena.

Denver sada ima skor od 12 pobeda i 13 poraza.Slično je bilo i u duelu Memfisa i LA Lejkersa kojima nije bilo mnogo od pomoći što je Lebron Džejms u istoriju NBA lige ušao kao jedan od petorice košarkaša koji su tokom karijere zabeležili trocifren broj tripl-dabl učinaka.

Lejkersi su poraženi sa 108:95 iako je već legendarni Lebron ubacio 20 poena uz deset skokova i 11 asistencija za jubilarni stoto tropl-dabl u karijeri.

Sama utakmica je bila nešto neizvesnija jer se rezultat kretao na klackalici sve do poslednje četvrtine u kojoj su domaćini preuzeli inicijativu i uvećali razliku toliko da više nije bilo neizvesnosti o pobedniku.

Utakmice NBA lige:

Filadelfija – Juta 96:118

Memfis – LA Lejkers 108:95

San Antonio – Denver 123:111

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter