Izvor: Happy BSC
16.09.2021 u 15:54
0

OGLASIO SE I PREDSEDNIK EVROLIGE: Samo reči hvale za pokojnog Dudu Ivkovića

Đordi Bertomeu, predsednik Evrolige, izjavio je na sajtu Evrolige da je smrću Dušana Dude Ivkovića košarka izgubila jednog od pionira i najistaknutijih trenera svih vremena.

PROČITAJTE JOŠ: Najavljen datum sahrane Dude Ivkovića

– Nama u Evroligi je neopisivo žao što nas je Duda Ivković, bliski prijatelj i pravi div našeg sporta prerano napustio. – Izjavio je Bertomeu.

PROČITAJTE JOŠ: U ponedeljak će se održati KOMEMORACIJA DUDI IVKOVIĆU u Narodnoj skupštini

Bartomeu je takođe rekao i da nije preterano reći da je Duda uticao na evropsku košaku, jer je odrastajući u Beogradu, jednoj od kolevki ovog sporta, mnoge ekipe vodio do najviših uspeha.

– Čak i više od njegovih dostignuća, Duda će ostati zapamćen kao pravi vođa hiljada igrača i generacija trenera. Košarka je izgubila jednog od svojih pionira, ali nasleđe trenera Ivkovića nastavlja da živi u Evroligi, čija igra sve više napreduje, a kojoj je pomogao da postane ono što je danas – rekao je predsednik Evrolige, Đordi Bartomeu za sajt Evrolige.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter