Izvor: Tanjug
17.09.2021 u 07:33
0

OPROŠTAJ LEGENDARNOG NOVICE VELIČKOVIĆA!

Legendarni kapiten Partizana Novica Veličković sinoć se zvanično oprostio od košarke i crno-belog dresa.

U meču Partizana i Efesa, koji je organizovan u njegovu čast u Štark areni, Veličković je ušao u finišu poluvremena i nakon nepuna dva minuta igre stavio je tačku na karijeru dugu 17 godina.

PROČITAJTE JOŠ:POBEDA CRVENE ZVEZDE NA SAMOM STARTU LIGE EVROPE: Fudbaleri savladali Bragu!

Veličković je u dresu Partizana odigrao 509 utakmica, osvojio je 13 trofeja za deset sezona, a prigodan poklon uručili su mu predsednik kluba Ostoja Mijailović i legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić, kao i ekipa Efesa.

-Nažalost, danas je napustio Duda Ivković, hteo bih da zahvalium što je radio za našu i svetskuu košarku za mene lično, sa svaki savet koji mi je dao. Nek mu je večna slava, rekao je Veličković uz velike emocije.

-Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu Vujoševiću, Saši Daniloviću na svemu što je uradio za mene. Tu su ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogootvo moji saigrači, jer da njih nije bilo, ne bi ni je bio ošto što jesam. Hvala Partizanu na svemu što mi je u zivotu dao. Probao sam samo da vratim delić, isto kako i vama navijačima, hteo sam da vratim za svu enegiju svih ovig godina,  rekao je Veličković.On je poželo sreću ekipi i novom treneru Željku Obradoviću.

PROČITAJTE JOŠ:MMA BORAC DUŠAN DŽAKIĆ U EMISIJI „STO PITANJA“: Uspeo sam u ovom sportu, jer sam ga svim srcem i voleo!

-Željku i ekipi želim svu sreću, Partizanova publika znala je da čeni borbenosi i to samo imam poručim. Hajde da se svi zagrimo i otpevamo „Gde god da ti igraš tu su tvoji grobari“, rekao je Veličković, koji je započeo pevanje u kom mu se priključila cela hala.

-Hvala za sve, biću navijač. Deset nezaboravnih godina i emocija, hvala, poručio je za kraj Veličković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter