Izvor: Alo
13.09.2024 u 10:34
0

OVA DVA MOMENTA U MOJOJ KARIJERI NIKAD NEĆU ZABORAVITI: Avramović iskreno o Pešiću

Aleksa Avramović je ostao u šok zbog odlaska Svetislava Pešića

On je u izjavi za Mozzart istakao da je selekcija sa Svetislavom Pešićem ponovo izrgadila kult i da ne želi da poveruje da se on povlači.

SVAKI OLIMPIJAC TREBA DA BORAVI BAREM JEDNOM U SELU: Novak otvorio dušu

– Ponovili smo ogroman uspeh, sada smo već reprezentacija koja kada se pojavi na nekom velikom takmičenju odmah pretenduje na medalju. To nije bio slučaj prethodnih godina, ali ovo je samo pokazatelj kako je selektor Kari Pešić sve to postavio sa ljudima iz Saveza. Svi su odradili fantastičan posao i u ovom ciklusu smo od tri takmičenja izvukli dve medalje. Da li je moglo bolje? Uvek može. Ipak, da nas je neko pitao da li bismo prihvatili ovo? Svi znamo odgovor. Leto je bilo za pamćenje i nikada neću moći da zaboravim dva najbolja momenta u mojoj karijeri, Filipine i Olimpijske igre. Nadam se da ćemo nastaviti sa uspesima koji raduju čitavu naciju.

Nastavio je u istom ritmu.

– Treba da se čujem sa njim. Ne želim da poverujem da se to desilo. Ne ja, nego svi igrači – rekao je Avramović.

Na kraju je dodao da se nada da će Kari ostati tu gde jeste.

– Nadam se da će ostati selektor… Mislim… On sve zna – rekao je Avramović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter