Izvor: kurir.rs
03.10.2020 u 22:53
0

Partizan se IZBLAMIRAO protiv Borca!

Košarkaši Partizana poraženi su na startu regionalne ABA lige od čačanskog Borca (78:87)

Navijači Partizana ovako crn dan odavno ne pamte. Prvo su fudbaleri remizirali sa Metalcem (1:1), bokseri su u večitom derrbiju poraženi od Crvene zvezde 10:8, a na kraju je čačanski Borac u Hali sportova Ranko Žeravica iznenadio tim trenera Vlada Šćepanovića.

OVO MORATE ZNATI

Đoković pobedio na Rolan Graosu!

Od 5. oktobra STARTUJE NOVA PROCEDURA u JAVNOM PREVOZU: Ako se ne poštuju mere SLEDE DRAKONSKE KAZNE!

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Ženu pokosio vozač koji je poznaje

OGLASIO se TRAMP: Otkrio kako se OSEĆA!

Borac je vodio većim delom meča, iamo je dominaciju i u skoku. Partizan je  u poslednjem kvartalu uspeo da priđe na pet poena zaostatka, iamo je i napad, ali je Radovan Đoković poenima odbio nalet Beograđana i trasirao put ka zasluženom trijumfu tima talentovanog trenera Marka Marinovića.  

Na kraju, Đoković je ubacio 12 poena, po 11 su imali Tornton i Čarapić, po 10 Džons i Miletić.

U Partizanu, najefikasniji je bio Jaramaz sa 21 poenom, Gordić je imao 13, Mika 10.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter