Izvor: Blic.rs
17.11.2020 u 22:19
0

PARTIZAN SRUŠIO UNIKS POSLE VELIKE DRAME: Pejdž i Tomas uništili ruski tim!

Košarkaši Partizana slavili su protiv Uniksa iz Kazanja sa 89:86 u okviru 8. kola Evrokupa, u meču dve izuzetno napadački raspoložene ekipe.

O OVOME SE PRIČA

DR STEVANOVIĆ: Ovo su jedina dva sigurna pokazatelja da ste inficirani!

MOMAK (26) IZ ARANĐELOVCA SE UBIO: Bio u samoizolaciji zbog korone!

UKIDA SE NOĆNI PREVOZ Beograd bez GSP od ponoći do četiri ujutru

OVO JE VAŽNO DA GRAĐANI ZNAJU: Ministar Mali u „Dobro jutro Srbijo“

DANAS STUPAJU NA SNAGU NOVE MERE: Lokali se zatvaraju tačno u 21 sat!

Gledali smo fenomenalne poteze, lude trojke, ali i Partizan kakav odavno nismo videli. Markus Pejdž je pogodio ove večeri osam trojki iz deset pokušaja za ukupno 24 poena, a u momentima kada se lomio meč Rašon Tomas krade loptu i odlaže je do Kodija Milera Mekintajera koji na devet sekundi do kraja polaže za 88:85. Uniks je tražio minut odmora, nacrtao akciju, ali nije uspeo da pogodi. Džordan Morgan je imao dva bacanja da vrati Uniks u igru, ali je pogodio samo jedno.

Možda Sašo Filipovski nema čarobni štapić, ali magije u njegovom radu svakako ima. U odnosu prethodnih mesec dana gledamo punokrvni Partizan koji ne samo da grize u odbrani, već i u napadu izgleda odlično postavljen. Direktna posledica toga je buđenje Nemanje Dangubića i Radeta Zagoraca, ali i Vila Mozlija koji ponovo predstavlja opasnost pod košem kao što je to bio u eri Andree Trinkijerija. Imao je dve spektakularne blokade protiv Rusa, a da nije nekoliko puta dodirnuo tablu verovatno bi imao još koju više.

Ne samo da je bio sjajan u defanzivi, već je i u napadu kupio svaki promašaj saigrača, otvarao druge šanse ili direktno to pakovao u koš.

PROČITAJTE JOŠ…

IZRUČUJE SE NASILNIK IZ NOVOG SADA Ivan Kontić izlezi pred srpski sud

UBIJA 60 POSTO ZARAŽENIH! Pojavio se novi smrtonosni virus!

UŽAS! Novopazarka ležala mrtva u hotelu nedelju dana!

ONI SU HTELI DA PRODAJU OTADŽBINU Posle 80 godina isplivala lista izdajnika

Uniks je pokazao zbog čega je možda i najbolje šuterska ekipa Evrokupa, sa nizom Amerikanaca koji mogu da pogode iz svake iole otvorene situacije. Postavljene ili nepostavljene akcije, nije to bio nikakav problem za njih da pronađu pravu poziciju i da kazne odbranu Partizana čak i  kada nije bilo pravog propusta.

Dve potpuno ujednačene prve četvrtine bile su takve pre svega zbog sjajnog šuterskog raspoloženja gostiju, a kada je procenat opao u trećoj deonici (završili ovaj deo igre sa i dalje impresivnih 10/18) Partizan je stigao do prednosti. Markus Pejdž je doveo Partizan do maksimalnih „plus osam“ (63:55) sa dve vezane trojke (u tom momentu 5/6 za tri) i sa Zagorcem i Dangubićem na parketu bio nerešiva enigma za goste.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter