Izvor: Telegraf
25.09.2021 u 13:01
0

PARTIZAN STARTUJE U ABA LIGI: Zagorac traži podršku za meč protiv Zadra

Nova sezona u ABA ligi počela je sinoć utakmicama između Mornara i Cibone, odnosno Crvene zvezde i FMP-a. Ekipa Partizana imaće priliku da zatvori prvo kolo u ponedeljak utakmicom protiv Zadra u gostima od 18.00 časova.

Na leđima košarkaša Partizana veliki teret ove sezone. Ekipa ima najveće moguće ambicije kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. Crno-beli streme ka tome da naredne godine zaigraju u Evroligi, a to im garantuje samo titula u jednom od navedena dva takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ: LAZAREVIĆ DOMINIRAO PROTIV SPLITA: Bitno je da smo sezonu počeli pobedom

Tokom pripremnog perioda videli smo svakakva lica Partizana – od ubedljivih pobeda do poraza. U razgovoru za medije, novi kapiten tima, Rade Zagorac ističe da će i tokom sezone biti slično i da se ne može očekivati besprekornost.

– Protiv Efesa u Beogradu smo imali dobru utakmicu, ali moram da naglasim da je i onaj meč protiv Fenerbahčea u Turskoj, takođe Partizan. To je ista ova ekipa, koja je u stanju da izgubi 20 razlike od Fenera, a onda i da pobedi Efes, koji je tada bio bez nekoliko igrača, ali je i dalje evropski prvak – rekao je Zagorac.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković definitivno će učestvovati na Mastersu u Indijan Velsu!

Zamolio je navijače da ne stavljaju dodatno „breme“ na leđa, već da podrže tim od samog početka.

– Molim navijače za veliko strpljenje. Ova ekipa nije pravljena za instant uspeh. Niti će u prvom delu sezone ne znam kako igrati i dominirati. Vremenom kada obim rada kojim smo nagomilali tokom priprema i put potencijal ekipe budu „legli“, tada mislim da će biti prava stvar. Još jednom molim za strpljenje i veru u ovu ekipu – zaključuje kapiten Partizana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter