Izvor: Blic
14.09.2021 u 09:33
0

Partizanov promašaj sada trenira sa slavnim NBA timom, BORI SE ZA UGOVOR U NAJJAČOJ LIGI!

Nekadašnji košarkaš Partizana Entoni Braun u narednom periodu treniraće sa ekipom Boston Seltiksa.

Kako je preneo renomirani košarkaški novinar Emiliano Karkija, on će pokušati da se izbori za ugovor u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

PROČITAJTE JOŠ: VEČERAS: Srbija protiv Holandije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Braun je pre tri godine stigao u Partizan i tada je najavljen kao veliko pojačanje zbog NBA iskustva koje je posedovao, međutim, u klubu se zadržao svega mesec dana i već u novembru iste sezone je napustio ekipu. Za to vreme, u timu koji je vodio Andrea Trinkijeri bio je na tri meča i nije postigao nijedan poen.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI TENISER SVETA IPAK NIJE IZGUBIO: Đoković je dobio priznanje zapadnih medija!

Posle Partizana nastupao je u Limožu i Fuenlabradi, a njegov poslednji klub je bio francuski Metropolitans, gde je beležio 14.6 poena po meču u Evrokupu.Amerikanac je svojevremeno bio član Los Anđeles Lejkersa, koji su ga izabrali na draftu 2015. godine, te Nju Orleansa, Orlanda i Minesote, a ukupno je odigrao 41 meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a sada se bori za peti angažman u ovoj ligi, u franšizi koja ukupno ima 17 titula.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter