Izvor: Tanjug
01.12.2020 u 08:49
0

POBEDA KOŠARKAŠA SRBIJE PROTIV FINSKE! ORLOVI na korak do EP! (FOTO)

Košarkaši Srbije pobedili su u ponedeljak Finsku sa 75:66, u FIBA balonu u Espu, u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

Najefikasniji u timu Srbije bio je Danilo Anđušić sa 19 poena, Aleksa Avramović dodao je 17, dok je Dragan Apić stao na 12, a u selekciji Finske istakao se Edon Mahuni sa 15 koševa.

OVO MORATE ZNATI

SVETSKI DAN BORBE PROTIV HIV-a: Od januara do novembra inficirano 55 osoba

KORONA NE JENJAVA! Proglašena vanredna situacija na teritoriji Sombora

VANREDNA SITUACIJA I U IVANJICI! Specijalna bolnica prelazi u KOVID SISTEM

STANJE SVE GORE: Još jedan grad u Srbiji proglasio VANREDNU SITUACIJU!

Za razliku od meča protiv Švajcarske, izabranici Igora Kokošova odigrali su mnogo bolje u odbrani, pošto su rivalu za prvih 12 minuta ige dozvolili samo devet poena.

Bili su na višem energetskom nivou, a sve to je rezultovalao je da u prvom poluvremenu imaju dvocifrenu prednost.

Tokom treće četvrtine Finska je pripretila i smanjila zaostatak, ali se Srbija brzo vratila i držala plus 10, a sa tom prednošću otišlo se u odlučujući period.

U poslednjem delu bilo je naleta Finaca, prilazili su na minus pet, ali su srpski košarkaši u poslednja dva i po minuta odigrali koncentrisano i u odbrani i u napadu i koševima Dangubića ponovo došli do dvocifrenog viška.

SAZNAJTE JOŠ…

Užas kod Gadžinog Hana: Pronađeno telo u lokvi krvi!

VANREDNA SITUACIJA U JOŠ JEDNOJ OPŠTINI: Zaraženo 1.107 osoba!

PRVA SERIJA „SPUTNJIK V“: Bolnica u Rusiji počela da vakciniše civile protiv korone!

TUGA! Majka heroina spasila petoro dece od požara, i nastradala

U grupi E Gruzija je prva sa maksimalne četiri pobede, Srbija je druga sa skorom 2-2, Švajcarska i Finska imaju po trijumf i tri poraza.

Na Evropsko prvenstvo će se uz Gruziju, koja je jedan od domaćina, kvalifikovati još dva tima iz ove grupe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter