Izvor: Kurir.rs
27.10.2022 u 13:59
0

„POSLEDNJI DAN, KAD SMO ISPALI…“ : Jokić prvi put progovorio o debaklu reprezentacije Srbije na Evrobasketu!

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić prvi put je otvoreno govorio o šokantnoj eliminaciji reprezentacije Srbije u osmini finala Evropskog prvenstva.

DOMINACIJA EVROPLJANA U NBA Jokić drugi najbolji košarkaš lige, iza Janisa Adetokumba i ispred Luke Dončića u izboru ESPN!

Srbija se propisno obrukala na Evropskom prvenstvu. Nakon sjajnih partija u grupnoj fazi i osvajanja prvog mesta usledio je pravi šok u osmini finala. Naš tim je doživeo poraz od Italije i neslavno završio učešće na Evrobasketu.

Nakon neuspeha u Berlinu Jokić nije davao izjave o reprezentaciji i učešću na Evropskom prvenstvu , međutim, sada je konačno rešio da progovori na tu temu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Istakao je da je atmosfera u timu bila izvrsna i da su se svi maksimalno borili. Uveren je da su svi u reprezentaciji Srbije dali svoj maksimum.

„Rezultat nije onakav kakav smo želeli, ali ja sam rekao momcima u svlačionici da mi je bilo zadovoljstvo i prelepo s njima . Zahvalio sam im se, ne samo na saradnji, nego i na druženju koje smo imali. Poslednji dan kada smo ispali smo bili svi u jednoj sobi, družili smo se malo. Nešto što je meni bilo najvažnije je da atmosfera bude kako treba, da ostanemo svi u dobrim odnosima“, otkrio je Nikola.

Ljubiteli košarke u Srbiji nisu imali šta da zamere Jokiću nakon Evropskog prvenstva. Bio je naš ubedljivo najbolji igrač na turniru, borio se kao lav prosečno je beležio 21,7 poena, 10 skokova i 4,3 asistencije po meču.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter