Izvor: Tanjug
06.09.2020 u 14:39
0

PREKINUT MEČ: Teška povreda Todorovića!

Srpski košarkaški reprezentativac Dejan Todorovic doživeo je tešku povredu na današnjoj prijateljskoj utakmici između njegovog kluba Tenerifa i Estudijantesa.

PROČITAJTE JOŠ…

VUČIĆ: Ovo je GLAVNA tema u Briselu!

PRIZNANJE HARADINAJA: Evo na šta je spreman zbog Gazivoda!

POTRES OKO GAZIVODA: Stručnjaci objašnjavaju tačku sporazuma koja je razbesnela Albance

JOKIĆ NASMEJAO AMERE DO SUZA! Na postavljeno pitanje dao URNEBESAN ODGOVOR!

KRALJ NARODNE MUZIKE SLAVIO BI DANAS 69. ROĐENDAN: Oglasila se Ilda emotivnom porukom! (FOTO)

Todorović, koji je ovog leta iz Andore prešao u klub sa Kanarskih ostrva, prema prvim izveštajima teško je povredio koleno, nakon čega je prekinuta utakmica.

On je igrao za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, bio je na širem spisku za Kinu, ali nije putovao na finalni turnir.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter