Izvor: Tanjug
18.05.2020 u 09:00
0

PRVE PATIKE MAJKLA DŽORDANA! Prodate za nestvarnu sumu!

Košarkaške patike zvezde NBA lige Majkla Džordana s autogramom, iz njegove „ruki“ sezone u Čikago Bulsima pre 35 godina, prodate su danas na internet aukciji za rekordnu sumu od 560.000 dolara, objavila je aukcijska kuća Sotebi.

Očekivalo se da će patike Er Džordan 1, napravljene 1985. za jednog od najboljih košarkaša svih vremena, biti prodate za između 100.000 i 150.000 dolara, ali su dostigle rekordnih 560.000 dolara, preneli su mediji,

PROČITAJTE JOŠ I OVO

MAJKA UBIJENOG JEDINCA SE ZAKLELA Boriću se do zadnjeg daha, ali taj moćnik će završiti u zatvoru!

PREMIJERKA OTKRIVA: Bez lokalnog žarišta u Vranju, imali bismo najbolji rezultat do sada

Misterija leta OU411: Gde je nestao 41 putnik sa koronaleta Zagreb-Frankfurt

PROVALJENA! MANEKENKA VOĐA SATANISTA Arhitekta: Cela kuća joj je u simbolima đavola, tu se okupljaju buržuji! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! TEROR MIGRANATA! Ovo su zlodela počinjena u Šidu, a pojavila se nova pretnja!

Dosadašnji rekord pripadao je Najkiju, za patike za džogiranje iz 1972. godine, poznate kao „Mun Šuz“, koje su prošle godine prodane za 437.500 dolara.

Er Džordan 1 prvi je model koji je Najki posebno kreirao za Džordana i nosio ih je u prvoj NBS sezoni u dresu Bulsa.

„Ima više interesa nego ikad za Majkla Džordana“, kazao je prodavač i kolekcionar Džordan Geler.

Aukcijska kuća je prenela da je rekord izazvan i „Džordanomanijom“, koja je pokrenuta višedelnim dokumentarnim filmom „Poslednji ples“ o legendarnom košarkaša, a emituje se na ESPN-u i Netflixu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter