Izvor: Sport.blic
23.12.2021 u 10:40
0

RADONJIĆ: Greške nas skupo koštale

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, izjavio je nakon poraza od Efesa u Evroligi da je njegov tim skupo platio svoje greške u finišu utakmice protiv prvaka Evrope.

Crvena zvezda doživela je bolan poraz u Istanbulu, pošto je Efes u poslednjim momentima meča uspeo da napravi preokret i upiše trijumf.

– Sem početka, igrali smo vrlo dobro večeras. Poslednjih nekoliko minuta smo napravili nekoliko grešaka na obe strane i oni su pobedili. Čestitke za njih – rekao je Radonjić posle meča.

Veliku ulogu u porazu igrala su promašena slobodna bacanja Nikole Kalinića u samom finišu susreta. 

– Njegov doprinos je veliki, on je lider tima. Promašio je bacanja. Greške… Nisam srećan zbog toga. Igrali smo vrlo dobru partiju, ali na kraju su 2-3 stvari odlučile meč – dodao je Radonjić.

Crvena zvezda je doživela 10. poraz u 17 odigranih mečeva u elitnom evropskom takmičenju ove sezone i nalazi se na 13. mestu na tabeli. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter