Izvor: Tanjug
22.02.2021 u 16:54
0

RADONJIĆ PRED ŽALGIRIS: Vraća se Volden, hoćemo da popravimo situaciju u Evroligi

Očekuje nas meč protiv jako dobrog Žalgirisa. I ove sezone prikazuju puno i nalaze se u realnoj borbi za Top 8 Evrolige, a na nama je da pokušamo da odigramo dobar meč, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

U FOKUSU

TROCIFREN BROJ U VRANJU I KRAGUJEVCU: U Beogradu najviše novih slučajeva korone

ZBOGOM VRANJSKA LEPOTICE: Oko 200 ljudi ispratilo Saru na večni počinak

NOVAK POBEGAO RIVALIMA: Rafi i Rodžeru se ovo neće dopasti!

Ovaj meč trebelo je da se odigra 4. februara, ali je odložen zbog više slučajeva zaraze korona virusom u redovima crveno-belih.

Kadrovska situacija i dalje nije zavidna, a jedino se ekipi priključio Kori Volden.

„Moramo da odgovorimo na njihovu čvrstinu, na preciznost, jer tu ima igrača koji šutiraju sa visokim procentima. Moramo da budemo dobri u bazičnim elementima i kroz takav pristup da vidimo šta će nam to doneti. U svakom slučaju naša situacija u Evroligi nam dozvoljava da možemo da imamo pristup u kome popravljamo situaciju iz utakmice u utakmicu i da uradimo sve što je u našoj moći da povratak igrača u tim bude najbezbolniji mogući“ izjavio je pred put u Kaunas trener crveno-belih, a prenosi klupski sajt.

Zvezda trenutno ima skor 7-17, dok je Žalgiris na učinku 13-11.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac istakao je da očekuje, pre svega, fizički tešku utakmicu.

PROČITAJTE JOŠ

PRIJAVA ZA REKTORKU Državni revizor: Ivanka Popović zapošljavala bez saglasnosti

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Ovo je uzrok smrti Jovana (18) iz Niša

REČI OD KOJIH SE TRESE HRVATSKA! Gaga Antonijević za Hepi TV: Istoriju moramo da dovedemo u okvire patriotizma! (VIDEO)

„Moraćemo na prvom mestu da odgovorimo na njihovu „fizičku“ igru i tu nema nekih novih stvari u odnosu na prethodne godine. To je ključ ove utakmice“ rekao je Davidovac.

Utakmica 24. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u Kaunasu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter