Izvor: Alo.rs
29.07.2020 u 22:18
0

REPREZENTATIVAC SRBIJE POKAZAO TETOVAŽU NA GRUDIMA: Gore društvene mreže (FOTO)

Mnogima ne deluje kao neko ko bi to uradio na svom telu.

Reprezentativac Srbije Stefan Jović košarkaš uživa na odmoru u domovini. Košarkaš Himkija je iskoristio sunčano vreme za odmor u Ovčarsko-kablarskom delu naše zemlje i svojim pratiocima na instagramu pokazao novu tetovažu.

OVO MORATE ZNATI…

NOVI CRNI BILANS: Broj zaraženih KORONOM u svetu premašio 17 MILIONA!

JOŠ 17 OSOBA ZARAŽENO U RASINSKOM OKRUGU Najviše novih slučajeva u Kruševcu, ali ohrabruje jedan podatak!

EKONOMSKI, PA POLITIČKI PROBLEMI: Ovo su glavne poruke predsednika Vučića na Samitu Zapadnog Balkana!

Nije prvi put da Jović šara svoje telo, ali čini se da je ovaj „crtež“ zaista neobičan. Na grudima je naslikan morski pejzaž, a neki od pratilaca su pitali koju plažu je tačno naš plejmeker iscrtao, dok su se neki našalili da mu je dobra majica.

View this post on Instagram

Sa Ovcara i Kablara pesmaaa staraa ‍♂️

A post shared by Stefan Jovic (@stefanjovic) on



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter