Izvor: Tanjug
18.01.2020 u 08:44
0

ŠAKOTA: Ne bežimo od toga da smo odigrali loše u završnici!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota, posle poraza u Beogradu od Albe u Evroligi, rekao je da njegov tim ispustio priliku za pobedu u finišu meča, ali da ne može da zameri ništa svojim igračima.

Očekivali smo tešku utamicu, drugu u dva dana. Imali smo u finišu šansu za pobedu. Sa manjkom energije, tako je, kako je – rekao Šakota na konfreneciji za medije posle meča.

Istakao je da ne može ništa da zameri svojim igračima.

Ne bežimo od toga da smo odigrali loše u završnici. Trebalo bi da budemo zadovoljni prvim delom. Kontrolisali smo ritam. U drugom delu se očigledno radilo o onom što želite ili ne želite da shvatite, ali ostali smo bez igrača i energije. Nema benzina, ne ide auto. Da kritikujemo ko ima manje snage ili više? Prošli put sam pogrešno rekao, Žalgiris je imao četiri dana do naše utakmice, a Alba tri i lagano putovanje iz Atine. Kompletno drugačija priprema i pristup. Nama fale igrači i nemamo energije – rekao je Šakota i dodao:

Imamo to što imamo. Nismo prešli centar, kao da smo igrali rukometnu utakmicu. Nije stvar u tome „hoću-neću“, već „ne mogu“. Koji savet da dam, kakva akcije, kad ne mogu da prođu? Ova dupla nedelja nas je pokisla skrož i zbog problema sa povredama i bolesti. Igramo sa više problema nego drugi. –

Trener košarkaša Albe Aito Garsija Reneses rekao je da zadovoljan trijumfom ostavrenim u Beogradu.

Srećan sam zbog pobede, bili smo bolji u drugom poluvremenu za razliku od prvog. Igrali smo lošu odbranu, nije bilo agresivnosti, imali smo loše procente šuta za tri poena. Sve to smo popravili u drugom poluvremenu – rekao je trener Albe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter