Izvor:
24.02.2018 u 13:32
0

Sale Đorđević: Promašena bacanja su nas koštala poraza, ali ponosan sam na svoje igrače!

Selektor Srbije, Aleksandar Đorđević posle poraza Srbije u Nemačkoj istakao je veliki broj promašenih slobodnih bacanja kao ključan za izgubljen meč protiv Pancera.

Nemci su odigrali tvrdu, fizički veoma dobru utakmicu. Mi smo, sa druge strane, promašili previše slobodnih bacanja u drugom poluvremenu i to nas je koštalo poraza. Možda je značaj utakmice opteretio neke naše igrače, pa smo i u poslednjem minutu sa tri promašena slobodna bacanja, ispustili priliku da utakmicu uvedemo u potpuno izjednačenu završnicu – rekao je Đorđević.

On je svestan da su greške u odlučujućim momentima presudile pobednika, ali je istakao da se okreću utakmici protiv Austrije, koja je na programu u Beču, u nedelju od 19.30.

Napravili smo nekoliko grešaka i izgubljenih lopti u odlučujućim trenucima. Ipak, naš mladi tim, u kome je bio samo jedan igrač sa poslednjeg Evropskog prvenstva, igrao je srcem, borio se i to je svakako pozitivno i na takav odnos prema igri mogu da budem ponosan. Moramo sa pozitivnim mislima da se okrenemo utakmici protiv Austrije – zaključio je Đorđević.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter