Izvor: Alo.rs
03.10.2020 u 09:45
0

SRBIN NAPRAVIO POMETNJU: Trener ne može ništa da uradi

Nešto ne štima u Sakramentu… Otišao je Vlade Divac, ali čini se da se ništa nije promenilo. Problemi su ostali i iz dana u dan ih je sve više

Ovoga puta nastala je frka oko Badi Hilda! Sjajni šuter je mnogo ljut, a jedan od razloga je i naš Bogdan Bogdanović. Bek je besan zbog Srbinove minutaže i traži da napusti klub.

I pored toga što se još ne zna ni da li će Bogdan ostati, Hild je razočaran u trenera Luka Voltona i rešen je da potraži novi klub.

SVE O SPORTU

RATNIK KOME SE KLANJAJU PROTIVNICI (VIDEO)

LEBRON SIGURNIM KORACIMA KA TITULI: Majami nije mogao ništa protiv Lejkersa

PRAZNOM ARENOM ODJEKIVALI KRICI: Užas! Ovakvu povredu svet ne pamti

NOVI PROBLEMI ZA CRNO-BELE U PRELAZNOM ROKU: Partizan ostao bez štopera

ŠOKANTNO! ŠPANAC NIJE KRALJ ŠLJAKE: Nadalu nedostaje 240 pobeda da bi bio najbolji!

On bi u Filadelfiju, ali Kingsi nisu spremni da se tako lako odreknu njegovih usluga. Hild je toliko ljut da se više ne javlja na telefon treneru.

Hild je potpisao novi ugovor sa Kingsima prošlog oktobra kada su Vlade Divac i menadžment Kraljeva dali beku sa Bahama 86 miliona dolara za četiri godine.

Kako je izgubio minutažu potpuno je pobesneo i ostaje da se vidi kakva će biti njegova dalja odluka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter