Izvor: BSC happy
12.12.2023 u 07:11
0

SRPSKI DUEL U NBA PA ZAGRLJAJ: Pogledajte snimak Jokića i Bogdanovića (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa su upisali novu pobedu u NBA ligi, pošto su u Atlanti slavili protiv domaćih Hoksa sa 129:122. Svima je pažnju privukao duel srpskih košarkaša Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića, ali i njihov pozdrav.

Nikola Jokić je odneo pobedu u ovom meču, dok je Bogdanović dobio stranicu istorije u NBA ligi, pošto je postigao 40 poena, dao je 10 trojki i to sve kao igrač koji je ušao sa klupe na ovoj utakmici.

OVO NISTE ZNALI: Jokić je veliki domaćin s jednim MALO ČUDNIM pravilom

Dva srpska košarka su iskoristila i zajedničko vreme kako bi se makar malo družili, a priliku za to su dobili na kraju utakmice. Nikola Jokić jeste pobedio, ali, Bogdanović ga je sa osmehom pozdravio, te su se obojica izgrlili i razmenili nekoliko reči.

– Ništa sem poštovanja – kratko su napisali na Tviter profilu sa naloga Denvera.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter