Izvor: Telegraf
17.12.2021 u 21:29
0

SVE DŽORDANOVO ZLATA JE VREDNO: Karta za debi „Letećeg“ u NBA prodata za silne pare

Aukcijska kuća objavila prodaju još jedne vredne memorabilije vezane za najboljeg svih vremena.

Kada je Majkl Džordan u pitanju, sve je spektakl, sve vredi i sve košta. Cena ne pada. I dan-danas, posle toliko godina, Džordan, kao nijedan košarkaš pre njega, a ni posle se nije pojavio niko sličan, privlači jednaku pažnju ljubitelja košarke kao i u daniam kada je gospodario „na obručima“.

„Leteći“ je toliko je ojačao svoj kult, o tome sedoči još jedna prodaja jedne od memorabilija vezanih za njegovo ime. U pitanju je ulaznica za utakmicu na kojoj je on debitovao u dresu Čikago Bulsa.

Taj komad hartije prodat je za neverovatnih 264.000 dolara u petak, tokom aukcijskog nadmetanja u organizaciji „Huggins & Scott Auctions“ aukcijske kuće.

Karta je zapravo prodata po ceni od 220.000 dolara, s tim da je na taj iznos kupac dodao bonus od 40.000.

Džordan je inače za Bulse debitovao 26. oktobra 1984. godine, i to na stadionu Čikaga, pred oko 13.000 navijača, a Bulsi su savladali Vašington 109:93.

Na svom debiju, Džordan je odigrao 40 minuta i postigao 16 poena, imao i 6 skokova i 7 asistencija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter