Izvor: Informer
18.10.2021 u 15:48
0

Svetislav Pešić u bolnici!

Zbog toga će biti otkazani kontorlni treninzi reprezentacije, koji su bili zakazani za 18. i 19. oktobar.

Pešić je pre nekoliko dana saopštio spisak igrača za kontrolne treninge, ali uprkos velikoj želji tih košarkaša i samog selektora „orlova“ da po prvi put rade zajedno, do toga sada neće doći.

PROČITAJTE JOŠ:JEZIVE SCENE NA TERENU: Policija pucala zbog tuče igrača, trenera i navijača (VIDEO)

Razlog je zdravstveni problem u kom se našao 72-godišnji Pešić.

– Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije – poručio je prof. Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać se zahvalio svim igračima i klubovima koji su im dozvolili da se odazovu pozivu na kontrolne treninge.

– Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima – naglasio je Tarlać.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter