Izvor: Kurir.rs
12.06.2020 u 09:51
0

TRANSFORMACIJA SRPSKOG ASA KOJA JE OSTAVILA SVET U ČUDU: Jokić postao glavna tema u Americi

Srpski košarkaš Nikola Jokić tema je dana u američkim medijima.



Sjajni centar Denvera bio je specijalni gost na oproštajnoj utakmici Dejana Milojevića u Beogradu i njegova pojava privukla je veliku pažnju domaće i svetske javnosti.



Već duže vreme se priča kako je Jokić doživeo veliku transformaciju, da nikada bolje i spremnije nije izgledao… Njegovi saigrači i čelnici kluba izjavljivali su daima da ima pločice na trbušnjacima, da je mnogo smršao u karantinu… Međutim, ljudi nisu verovali sve dok  nije ušetao u dvoranu „Mega factory“.

OVO MORATE ZNATI

PRETI NOVA PANDEMIJA: Neodgovorno ponašanje će UNIŠTITI PLANETU!

KOMUNISTI OKUPIRALI AMERIKU! TRAMP ŠALJE VOJSKU! Anarhisti PREUZELI SIJETL i proglasili AUTONOMNU ZONU! (FOTO)

OTKRIVENA JEZIVA ISTINA O KORONI! Izvor zaraze nije pijaca u Vuhanu! (VIDEO)

SLIKE SA VEČITOG DERBIJA ODUŠEVILE I ZAPREPASTILE ARGENTINCE: Živela Srbija! Živela Sloboda! (FOTO+VIDEO)

RECEPT NAŠIH STARIH: DOMAĆA POGAČA, MEKANA KAO DUŠA

Jokić izgleda impresivno. Deluje da je u odnosu na prošlu sezonu 20-ak kilograma lakši. Zategnut je „kao sajla“, primetno da se nalazi u sjajnoj fizičkoj formi.

Jokićev novi izgled privukao je ogromno interesovanje medija u Sjedinjenim Američkim državama. Srbin je tema broj jedan na uglednim sportskim portalima, poput Bličera, ESPN-a i drugih…



Američki novinari gledaju sliku iz Beograda i ne mogu da poveruju sopstvenim očima. Naravno, novi izgled srpskog košarkaša privukao je i veliku pažnju navijača u NBA. Društvene mreže su preplavljene fotografijama „PRE – POSLE“ i svi su saglasni u jednoj stvari – jedva čekaju da vide novog Džokera na terenu!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter