Izvor: Tanjug
21.02.2021 u 14:52
0

TRIJUMF ZA KRAJ KVALIFIKACIJA! „Orlovi“ preokrenuli minus 12 i pobedili Švajcarsku

Košarkaši Srbije pobedili su danas Švajcarsku 88:81u FIBA balonu u Tbilsiju u poslednjem meču grupe E kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine.

SAZNAJTE JOŠ

DA LI JE VAMA PROMAKLA PREJAKA PORUKA FILMA? Dara je non stop nosila maramu, SKINULA JE SAMO DVA PUTA, a evo i zašto! (VIDEO)

PANONSKI MORNAR SAHRANJEN UZ OMILJENU PESMU: Tamburaši svirali od kapele do grobnog mesta

LJUDI, ODVALIO GA JE! Novakov 18. Gren slem, a 9. pehar u Melburnu! Rus nije znao šta ga je snašlo! (VIDEO)

POTRESNO! Ovo su scene iz filma „Dara iz Jasenovca“ koje su rasplakale svet! (VIDEO)

TRAGIČAN KRAJ! Jovan iz Niša (18) koji je nestao u sredu PRONAĐEN MRTAV na gradilištu!

Pobedom protiv Gruzije (92:66) u petak, reprezentacija Srbije je izborila učešće na Evrobasketu, koji će biti održan u Češkoj, Gruziji, Nemačkoj i Italiji.

Švajcarska je ponovo namučila Srbiju, imala i dvocifrenu prednost, ali su izabranici Igora Kokoškova uspeli da u poslednjoj četvrtini slome otpor rivala i izbegnu poraz.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Filip Petrušev sa 22 poena i osam skokova. Danilo Anđušić dodao je 20 uz šest asistencija, a dviocifren je bio i Marko Luković sa 10 koševa.

U ekipi Švajcarske najbolji je bio Dušan Mlađan sa 18 poena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter