Izvor: b92
04.01.2020 u 22:50
0

TRINKIJERI SAMO JEDNA REČ: Kriminalno!

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegov tim zaslužio pobedu protiv Mornara.

On je istakao i da postoje još mnoge stvari koje moraju da poprave u svojoj igri.

– Dve utakmice u jednoj, prvo poluvreme smo igrali dobru odbranu, bili smo fokusirani i radili posao kako treba. Nekoliko naših loših odluka je dovelo do toga da se naša prednost smanji. Igrali smo se vatrom u drugom poluvremenu, bilo je gusto u završnici, ali smo zaslužili da dobijemo ovu utakmicu – rekao je Trinkijeri.

Partizan je pobedio Mornar sa 88:75 u 14. kolu ABA lige.

On je rekao i da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju i da je takvo ponašanje „kriminalno“.

– Mornar nije igrao dobru odbranu, bili smo otvoreni, ali smo se opustili na kraju i to je kriminalno. Radimo na tome, ali moramo još više. Pustili su nas da šutiramo i teško je tada ne koristite otvorene šuteve – kazao je Trinkijeri.

Na konstataciju novinara da je Partizan trenutno u najboljoj formi u ABA ligi, jer je upisao šestu uzastopnu pobedu, Trinkijeri je odgovorio da ipak nije zadovoljan.

– Gledajući drugo poluvreme, to nije istina. Nisam zadovoljan, idem kući sa gorkim ukusom u ustima – zaključio je Trinkijeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter