Izvor: happy bsc
26.01.2021 u 10:33
0

TUGA NE PROLAZI: Godinu dana od tragične smrti Kobija i njegove ćerke

Dve decenije proveo kao igrač Los Anđeles Lejkersa

PROČITAJTE OBAVEZNO

VLADA SRBIJE DONELA UREDBU: Stiže pomoć od države!

SRBIJA TREĆA! Evo gde se nalaze najbogatije evropske zemlje po vakcinaciji

DAN POSVEĆEN NAJSTARIJIM BEOGRADSKIM SVECIMA: Mučeni su i živi bačeni u Dunav zbog vere

HOROR NA ZVEZDARI: Upao čoveku u kuću, pa ga gušio i zaklao

Svet sporta ostao je zaprepašćen u nedelju 26. januara 2020. godine, kada je objavljena vest da je Brajant poginuo u padu helikoptera, a u nesreći su stradali i njegova 13-godišnja ćerka Djijanu i još sedmoro putnika u Kalabasasu, zapadno od Los Anđelesa.

Kako je tačno došlo do nesreće prilikom odlaska na košarkašku utakmicu mlađih kategorija i šta se u stvari dogodilo sa helikopterom kojim je Brajant prethodno nebrojeno puta leteo, trebalo bi da bude poznato uskoro pošto je Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja najavio da će konačni izveštaj o događaju objaviti 9. februara kada bi trebalo da postane poznato i šta je uzrok nesreće. To će svakako biti slaba, verovatnije nikakva uteha za njegovu suprugu Vanesu i tri ćerke, kao ni za sve one kjoi su se šerom sveta divili Mambi, ali će možda konapno baciti svetlo na sve što je dovelo do tragičnog događaja od kojeg je prošlo godinu dana.

SAZNAJTE I OVO

SRBIN PONOVO BLISTA Novi dabl-dabl Jokića (VIDEO)

POČETKOM SLEDEĆE NEDELJE LEDENI TALAS: Pogledajte kada nas očekuje toplije vreme

SAMOUVERENI BAJDEN SA NOVIM PLANOM: Amerika će do leta da ima kolektivni imunitet

Okruglo dve decenije je Brajant proveo kao igrač Los Anđeles Lejkersa, a kada je u sezoni 2015/2016 najavio da će mu to biti poslednja, nije želeo da mu timovi kod kojih Lejkesi gostuju priređuju ispraćaje. Ipak, u svakoj dvorani Mamba je dobijao ovacije, pa čak i u onim gradovima gde mu je publika redovno zviždala kao što su Boston, Filadelfija, Sakramento i Solt Lejk Siti. Dobio je zasluženi ispraćaj iz lige kao jedan od najvećih u istoriji. Na žalost, samo četiri godine kasnije u Stejpls centru prerano je ispraćen zauvek, u legendu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter