Izvor: Novosti
17.11.2021 u 08:26
0

U KRITIČNOM STANJU: Naš reprezentativac doživeo šlog

Košarka  javnost strepi za ishod životne borbe koju vodi naš povremeni reprezentativac.

Stevan Jelovac, igrač grčkog AEK-a, hitno je prevežen u bolnicu u nedelju uveče kada mu je je pozlilo na treningu. Ispostavilo se da je 32-godišnji krilni centar imao moždani udar, a kako je posle prve intervencije medicinskih stručnjaka saopštio njegov klub „stanje je i dalje kritično, ali stabilno“.

PROČITAJTE JOŠ:POKRADEN! DRAMA U DOMU BIVŠEG IGRAČA MEGE!

AEK se javno zahvalio svima na zainteresovanosti za više informacija o stanju srpskog košarkaša, ali zamolio da se pazi na „istinitost tvrdnji, kako se ničim ne bi dodatno uznemirila javnost, a oporavak protekao u što boljem redu“.

– Naš klub se od dubine srca zahvaljuje svima iz i izvan AEK-a koji su pohrlili istog časa da izraze podršku. U ovim teškim vremenima, mi smo uz Stefanovu porodicu kojoj želimo da pružimo najveću podršku da preboli ovo stanje šoka i bola, ističu iz grčkog kluba.

Jelovčev bivši klub, Crvena zvezda, oglasio se na društvenim mrežama sledećim rečima:

– Našem Stevanu KK Crvena zvezda želi što brži oporavak i povratak normalnom životu. Stevane, tvoji crveno-beli su uz tebe! Izdrži i pobedi.

Podršku Jelovcu uputili su i navijači AEK-a, okupljeni u grupu „Original“:

– Ovo je najvažnija bitka tvog života i imaš u njoj kao pomoćnike sve naše navijače. Pobedićeš, jer si borac! Srećno, Stefane, istakle su najvatrenije pristalice grčkog kluba.

Podsetimo, Stevan Jelovac je u dosadašnjem toku karijere igrao za Vizuru, Megu, Crvenu zvezdu, Antaliju, Juvekazertu, Lijetuvos Ritas, Saragosu, Nižnji Novgorod, Brose Bamberg, Gazijantep i japanski San-En Neofiniks, a nosio je i dres reprezentacije Srbije.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter