Izvor: Sport.blic
17.12.2021 u 18:39
0

VELIKI OKRŠAJ LJUTIH RIVALA: Zvezda dočekuje Bajern, podrška sa tribina

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova i 45 minuta dočekuju ekipu Bajerna u utakmici 16. kola Evrolige.

Crveno beli su odigrali odličan meč protiv Barselone i nedostajalo im je malo da dođu do velike pobede u utorak uveče. Ritam je takav da ekipa nema mnogo vremena za odmor i pripremu narednog duela protiv ekipe Bajerna koja u Beograd stiže nakon gostovanja u Atini i poraza od ekipe Olimpijakosa.

Zvezda je večeras domaćin u hali „Aleksandar Nikolić“, a televizijski prenos neće moći da prati cela Srbija.

Ekipa Crvene zvezde trenutno ima skor 6-9, dok je Bajern trenutno na skoru 7-8.

Ovo će biti šesti duel dva kluba u Evroligi, crveno-beli imaju bolji odnos pobeda i poraza, trenutno je 3-2, ali je u poslednjem međusobnom duelu Bajern slavio u Beogradu 78-76 u utakmici koja je odigrana u martu ove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter