Izvor: informer
28.11.2021 u 16:14
0

VELIKI PREDAH ZA ZVEZDU: Kalinić nije teško povređen

Crvenoj zvezdi ne cvetaju ruže u Evroligi, a poraz beogradskog velikana od Uniksa mogao je da ima duge posledice. Košarkaš crveno-belih Nikola Kalinić povredio se u finišu meča, ali po saznanjima „MaxbetSporta“ ista nije teže prirode. 

Kalinić se povredio prilikom skoka za loptu kada je posle kontakta sa Tonjem Džekirijem pao na pod. Šepajući je srpski reprezentativac napustio parket, a Radonjić je nakon meča rekao da detaljnih infomracija nema. 

Ipak, kako prenose domaći mediji Nikola Kalinić nije teže povređen i očekuje se da bude spreman za duel sa Zenitom narednog petka. Crvena zvezda slobodna je u ABA ligi zbog FIBA prozora tokom nedelje. 

Da stvar za Zvezdu bude bolja, posle dugo vremena bi Dejan Radonjić mogao da računa sve igrače iz sastava. Eron Vajt počeo je da trenira punim intenzitetom i moguće je da će biti na parketu protiv Zenita u 13. kolu Evrolige. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter