Izvor: B92.net
23.02.2021 u 21:01
0

ZVEZDA OD PLUS 13 DO PORAZA! Žalgiris preokrenuo u nastavku

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su zaostalu utakmicu 24. kola Evrolige od Žalgirisa u Kaunasu rezultatom 75:62.

VAŽNO

VUČIĆ POSLE SEDNICE PREDSEDNIŠTVA SNS: Srbija više nije džak za udaranje, odgovorićemo na svaku laž (VIDEO, FOTO)

SLUČAJ PONOVO PRED TUŽILAŠTVOM: Žerar Depardje optužen za silovanje mlade glumice!

SUĐENJE ZA UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ U sudnicu ulaze Sandra Afrika i Indi

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Propao kroz krov skladišta i poginuo!

Crveno-beli su u prvom poluvremenu bili u naletu i imali vođstvo od 13 poena, ali su ga olako ispustili i dozvolili povratak domaćinu već do kraja prvog poluvremena.

Na kraju je Žalgiris stigao do 14. pobede u sezoni, dok je Zvezda upisala 18. poraz.

Nakon izjednačenog početka, Marko Simonović je ušao u ritam i bio veoma raspoložen krajem prve i početkom druge deonice.

U tim momentima je „rešetao“ mrežicu litvanskog tima, ubacio je tri trojke i jednom bio fauliran za tri slobodna bacanja, a na poluvremenu je imao čak 16 poena.

U toj „šuterskoj klinici“ priključili su mu se i Dejan Davidovac i Ognjen Dobrić, te je Zvezda uz fantastičnu odbranu stigla do +13 (35:22).

Međutim, Žalgiris je uspeo da odgovori sa dve vezane trojke i serijom 8:0, a dva tajm-auta Radonjića u tim momentima samo su usporili nalet Litvanaca do poluvremena (44:40).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter