Izvor: Informer
02.09.2021 u 21:44
0

ZVEZDA RAZBILA MEGU!

Drugi meč i druga pobeda za Crvenu zvezdu! Okupili su se crveno-beli pre nešto više od deset dana u Beogradu, a kako sada stvari stoje Dejan Radonjić je okupio ozbiljan tim. 

Crvena zvezda je u prvom meču nadigrala FMP, a danas je u hali „Aleksandar Nikolić“ pala i ekipa Mege sa 82:77 (20:15, 20:18, 25:24, 17:20).

PROČITAJTE JOŠ:  VATERPOLO SELEKCIJA SRBIJE U FINALU SVETSKOG PRVENSTVA POBEDILA BRAZIL: Vaterpolisti u četvrt finalu igraju protiv Hrvatske!

Nije Radonjić preterivao sa poenima, već su svi igrači dobili prostora, a samo se Savanović i Gušić nisu upisali u strelce. Najbolji akter bio je Ostin Kolins sa 20, pratio ga je Nikola Ivanović sa 17 uz šest asistencija. 

Dvocifren je bio i Nikola Kalinić koji je meč završio sa 12 poena, a večeras nije nastupao Ognjen Dobrić zbog lakše povrede kao i Nejt Volters koji se juče pridružio ekipi u Beogradu. 

Usled skraćene rotacije i deficita na poziciji pet, na ovom meču je za crveno-bele nastupio Maik Cirbes, dobro poznato lice koji trenira sa ekipom i boravi u Beogradu. On je za nekoliko minuta upisao šest poena.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter