Izvor: Kurir.rs
30.10.2020 u 10:53
0

ZVEZDA SPREMNA ZA HIMKI: Obradović optimista

Košarkaši Crvene zvezde danas od 18 časova gostuju Himkiju u šestom kolu Evrolige.

Himki je izgubio svih pet mečeva na startu elitnom takmičenja, dok Zvezda ide u Rusiju sa skorom 2-2.

Saša Obradović će na ovom meču moći da računa na sve igrače, pa i poslednje pojačanje Džonija O’Brajanta, dok u ruskom timu neće biti srpskog reprezentativca Stefana Jovića koji je povrđen.

Himki u dosadašnjem toku sezone nije pokazao pravo lice, korona virus i njegove posledice su ih poremetile i verujem da protiv nas vide šansu da se vrate na pobednički kolosek, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezda Saša Obradović.

SVE O SPORTU

DEGENEK NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Pobedu posvetio DELIJAMA

MURINJO BESAN: Rezervisti izgubili u Ligi Evrope (VIDEO)

FUDBALSKA BOMBA FUDBALERA OMONIJE: OBORIO REKORD! Postigao gol sa NAJVEĆE UDALJENOSTI u istoriji Lige Evrope

ŠOK U BEČU: Ispao jedan od najvećih favorita, SRBINU OLAKŠAN PUT DO TITULE

– Konačno su svi zajedno, sem Stefana Jovića, cela ekipa je na okupu. Verujem da ovu utakmicu vide kao priliku da se vrate. Mi ipak treba da razmišljamo samo o nama. Verujem da fizičkom igrom možemo da im pariramo i tu je naša šansa za pobedu. Himki je, ako ne ekipa za F4, za TOP 8 sigurno, takav je roster, ali ponavljam, mi imamo svoje probleme, adaptacija Terija i Ročestija, period prilagođavanja O Brajanta, koji je potreban uz nesumnjiv kvalitet koji poseduje- rekao je Obradović za klupski sajt.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter