Izvor: ALO
08.06.2024 u 13:45
0

NAJVEĆI KRITIČAR NOVAKA ŠOKIRAO IZJAVOM:“ Za mene on OSTAJE NAJBOLJI“

Između ljubavi i mržnje, tako ide ponašanje Matsa Vilandera, nekada odličnog tenisera, a sada teniskog analitičara prema Novaku Đokoviću.

Bio je Vilander najveći kritičar lika i dela najboljeg tenisera svih vremena, a kako je vreme prolazilo, menjao je i mišljenje.

Sada je dao jednu zanimljivu izjavu, a kako kaže, iako je Novak prepustio prvo mesto na ATP listi Janiku Sineru, za njega je i dalje najbolji na svetu.

 

POČINJU PRIPREME ZA PARIZ: Selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović saopštio širi spisak igrača za OI

– Znam vrlo dobro da je Siner imao sjajan prvi deo sezone i da kompjuter ne laže. Ali, takođe ne zaboravljam da je Novak i dalje branilac titule na US Openu i Završnom turniru i da je bio finalista Vimbldona prošle godine. Dokle god je tako, za mene ostaje najbolji -rekao je Vilander.

Da je Đoković prvo mesto izgubio na terenu, možda bi i Šveđanin imao drugačiji stav.

– Videli smo i na kraju meča protiv Serundola da, uprkos povredi, ulazi u svoj ‘Đoko režim, Gotovo je nepobediv tada. Zapravo, pao je na drugo mesto zbog zdravstvenih problema. Ne zbog poraza – zaključio je Vilander.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter