Izvor: Tanjug
30.09.2024 u 11:21
0

NAVIJAČI ZVEZDE: Svi ste pozvani da meč protiv Intera gledamo na Marakani

Navijači Crvene zvezde pozvali su danas sve pristalice crveno-belih da dođu sutra uveč na stadion "Rajko Mitić" i zajedno gledaju utakmicu protiv Intera u Ligi šampiona.

Italijanske vlasti zabranile su navijačima crveno-belih dolazak na sutrašnju utakmicu protiv Intera, kao i na meč protiv Milana 11. decembra.

„Da probamo brojnošću da pokažemo kolika je ovo nepravda i da zajedno sa prijateljima odgledamo utakmicu“, navodi se u saopštenju.

Veliki video bim biće postavljen na atletskoj stazi Marakane, a navijači će utakmicu koja počinje od 21 sat gledati sa zapadne tribine.

 

Kao što je svima poznato, navijačima Crvene zvezde je zabranjen odlazak u Italiju na fudbalske utakmice protiv Intera i Milana! Nije Zvezda prvi klub kome je izrečena kazna za ovu zemlju, a izriče je italijanska policija koja po svojim nekim kriterijumima, gleda ko je podoban, a ko nije. Očigledno da su nesposobni ili ih je strah 10 hiljada navijač, koji bi sigurno došli da postoji mogućnost da se kupi karta.

– Pozivamo ljude ovim putem da dođu u petak na stadion, da im pružimo dovoljnu podršku za utorak jer će utakmica pred punim stadionim u Italiji, bez nas na tribinama, biti pa skoro nemoguća misija. U petak da im pokažemo da smo uz njih da znaju koliko ih ljudi prati na ovaj pretežak put, gde će zbog straha Italije, morati da budu sami.

– U petak moraju da osete našu podršku, šta god se desilo u Milanu, ali i da osete da, osim što idu da se bore protiv prošlogodišnjeg prvaka Italije, idu da se bore i protiv nepravde!

– Takođe, zbog striktnosti italijanske policije, koja na ulazu traži kartu i dokument na kome moraju da se poklapaju imena, pozivamo ljude da ne kreću na put gde je sasvim izvesno da neće ući na utakmicu – navodi se u saopštenju „delija“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter