Izvor: Alo.rs/BSC Happy
29.06.2023 u 20:50
0

NAJAVA ZA DOMINACIJU KOJA TEK PREDSTOJI: Novak Đoković pobedio Tijafoa u egzibicionom meču u Engleskoj

Ako se po jutru dan poznaje, Novaka Đokovića čekaju lepe dve nedelje u Londonu.

Novak Đoković savladao je Frensisa Tijafoa na egzibicionom meču u Londonu i tako najavio visoke domete na predstojećem Vimbldonu. Kako drugačije, s obzirom na to da je osvojio poslednja četiri izdanja prestižnog turnira.

NEOČEKIVANO: Vimbldon učinio veliku čast Đokoviću, evo o čemu je reč (VIDEO)

Po završetku duela sa Amerikancem, Novak Đoković je u svom prepoznatljivom duhovitom stilu odgovarao na pitanja.

– Uvek je zabavno igrati protiv Frensisa, dobro se slažemo i van terena. Upravo je ušao u top 10 na svetu i čestitam mu na tome, rekao je Novak Đoković.

Na pitanje TV prezenterke da li je probao travu na ovoj egzibiciji, Srbin je duhovito odgovorio:

– Jedem samo vimbldonsku travu. To je poseban turnir koji neguje tradiciju. Čudno je bilo trenirati na Centralnom terenu pre početka turnira, počelo je prošle godine, pa su nam dozvolili da i ove treniramo 45 minuta. Uživao sam – kazao je Novak Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter