Izvor: ALO.RS
06.10.2023 u 22:23
0

„NOVAK JE ZAISTA NAJBOLJI“: Nik Kirjos ponovo oduševio rečima o Đokoviću

Nik je postao jedan od najvećih fanova našeg tenisera.

Australijski teniser Nik Kirjos govorio je o „velikoj trojci“ tenisa tokom gostovanja u podkastu Majka Tajsona.

Podkast je sniman pre US Opena, pa tako i Kirjos kao argument zašto je Đoković najbolji navodi 23 Grend slem titule.

Mislim da može do još nekoliko, to je ludo. Ne smatram da dobija poštovanje koje zaslužuje. Na Turu je gotovo 20 godina – kaže nekadašnji veliki protivnik, a sada prijatelj Novaka.

NOVAK „PREGAZIO“ TRI GENERACIJE: Ovako nešto na ATP listi nije viđeno u istoriji!

Šta misli o Rodžeru?

Federer je mogao da učini da se osećate kao go*no. Bez obzira gde ste igrali, on je bio ljubimac navijača. Svi su želeli da Federer pobedi, u Evropi, Americi, Australiji – istakao je Kirjos.

Potom je dao konačan sud.

Na kraju, mislim da je Novak najbolji svih vremena, ali je za mene najteže bilo da igram protiv Federera. Nešto u vezi sa njim je bilo, veoma agresivno i nije vam davalo previše prostora da dišete – zaključio je Kirjos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter